Penyemprot pemicu

Katrangan singkat:

Ting ngisor iki ana papat jinis Pemicu buntut bebek sing ing China diarani tipe A, tipe B, tipe C lan tipe D. Pemicu buntut bebek Tipe A luwih umum tinimbang 3 jinis liyane. Pemicu buntut bebek saka Tipe D paling gedhe ing output sing tajem lan paling kuat (output tipe A yaiku 0.6-0.9ML / T, lan output tipe D yaiku 0.8-1.2ML / T). Penutupan kanthi 2 ukuran 28/400 lan 28 / 410. Paket produk iki yaiku 500 pcs / Carton karo tas PE. Kuantitas pesanan mini yaiku 5.000 pcs semprotan pemicu jinis iki, nanging kita uga bisa nampa supaya sidhang yen sampeyan pengin ngerti kualitas dhisik.


Detail Produk

Tag Produk

Penyemprot pemicu umume digawe saka plastik polipropilena (PP) lan bisa digunakake kanggo umum (banyu, solusi reresik) utawa bahan kimia. Penyemprot pemicu kasedhiya kanthi macem-macem warna, sing bisa digunakake kanggo ngenali macem-macem produk ing botol kasebut. Nozel bisa diatur kanggo nggawe semprotan utawa aliran jet sing apik kanggo mbuwang cairan. All Star Plast (P.Pioneer) nawakake macem-macem sprayer pemicu ing macem-macem warna, kalebu standar lan neon, uga gaya macem-macem, kayata tahan kimia lan tugas abot

Kauntungan kita yaiku: Non-bocor
Kabeh pemicu diklumpukake kanthi otomatis mesin, dudu tangan manungsa, lan kita duwe mesin kanggo mriksa vakum sprayer, mula direkayasa supaya ora bocor yen ujung botol wis rampung.

Suwe Suwe
Produk kita nggunakake bahan plastik mentah lan sumber sing apik, awak njaba nglindhungi perakitan piston saka karusakan sajrone digunakake lan disimpen.

Aplikasi

Reresik Toilet, Jaga Omah, Mbersih Jendhela, Cuci Mobil, Detil Otomatis, Kontrol Hama, Perawatan Lawn, Panggunaan Umum

Perusahaan kita uga duwe pabrik cetakan luwih saka 15 taun, kanthi pengalaman cetakan plastik sing apik, saengga bisa menehi layanan cetakan plastik yen sampeyan duwe panjaluk. Kabeh cetakan digawe dhewe, mula teknologi lan wektu utama yaiku super tinimbang pabrik liyane.

plastictrigger-sprayer-28-410
plastic-trigger-sprayer-factory

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •