Sembrani pemicu

Katrangan singkat:

Semprotan Trigger duwe total 8 desain penutup trigger sing sampeyan pilih. Ukuran penutupan duwe 28/410 lan 28/415, kita uga bisa nggawe warna sing disesuaikan. Panutup semprotan Trigger duwe macem-macem warna sing ngidini sampeyan menehi warna produk kode supaya gampang dingerteni nalika ngisi maneh botol karo solusi encer, lan nalika nyimpen. Penutupan pemicu nawakake pilihan semprotan, stream, lan mist. Tutup pemicu uga kasedhiya kanthi nutup / mati, sing bisa nyuda tumpahan lan bocor. Kabeh jinis ikitrigger sprayer bisa duwe sirah umpluk tambahan kanthi parut stainless.


Detail Produk

Tag Produk

Panggunaan sing paling umum kanggo panyemprot pemicu busa, lan tutup sprayer umume, yaiku kanggo kemasan produk pembersih rumah tangga. Tutup pemicu uga kasedhiya kanthi nutup / mati, sing bisa nyuda tumpahan lan bocor. Minangka pemasok solusi kemasan sing dipercaya kanggo industri ing saindenging jajaran, All Star Plast (P.Pioneer) njaga katalog penyemprot pemicu sing nyukupi kebutuhan pabrikan sampeyan kanggo ngresiki jendela, deterjen pawon, lan cairan liyane Nalika sprayer pemicu cocok kanggo cairan kesehatan lan kecantikan khusus, pabrikan produk kecantikan umume luwih milih tutup mister kanggo barang kayata hairspray lan minyak wangi.

 

Keterangan Produk:

Ukuran 28 / 400,28 / 410

Bahan: PP, PE, POM, 304H, BOLA KACA

Tingkat Diskon 0,65-0,85 ML / T

Werna: Custom made

MOQ: 10.000 PCS

Paket: Akeh + Kantong plastik + Karton

QTY kanggo wadhah 20 ": 200,000-220,000PCS
QTY kanggo kontainer 40 ": 400,000-450,000PCS

Kauntungan kita yaiku: Non-bocor
Kabeh pemicu diklumpukake kanthi otomatis mesin, dudu tangan manungsa, lan kita duwe mesin kanggo mriksa vakum sprayer, mula direkayasa supaya ora bocor yen ujung botol wis rampung.

Suwe Suwe
Produk kita nggunakake bahan plastik mentah lan sumber sing apik, awak njaba nglindhungi perakitan piston saka karusakan sajrone digunakake lan disimpen.

Aplikasi

Reresik Toilet, Jaga Omah, Mbersih Jendhela, Cuci Mobil, Detil Otomatis, Kontrol Hama, Perawatan Lawn, Panggunaan Umum

chinese plastic trigger
plastic sprayer


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •