Layanan

Layanan Kita

c4

Piranti cetakan khusus digawe

P.Pioneer bisa nggawe perkakas cetakan kanggo produk desain anyar, kita duwe lokakarya cetakan. (Kabeh star Plast minangka produsen cetakan luwih saka 10 taun, www.allstarmold.com) .kita duwe pengalaman apik kanggo nggawe cetakan plastik.
c2

Warna Kustom digawe

P.Pioneer uga bisa nampa produk minangka warna panjaluk lan bahan plastik.
c3

Botol PE & PET

Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem ukuran, warna, botol bentuk kanggo kemasan kosmetik, bahan kimia lan industri kesehatan.
c1

Metallisation & Lukisan

P.Pionir bisa nggawe layanan kanggo lukisan ing permukaan plastik, kaya tutup, nozel kaya sing dikarepake. Hubungi karo kita kanggo ngerti informasi luwih lengkap.