botol semprotan kertu kredit saku

Katrangan singkat:

Apa sampeyan kudu nglampahi akeh wektu ing njaba omah? Yen sampeyan nglakoni, sampeyan bakal pengin ngresiki utawa ngombe alkohol kapan wae kanggo njaga supaya tetep resik. Kanthi gampang, sampeyan pengin njupuk botol semprotan kertu kredit saku plastik sing bisa digunakake kanggo minyak wangi utawa pembersih utawa perawatan kulit, botol semprot kertu kredit saku plastik pancen bakal tetep resik ing njaba kono luwih gampang


Detail Produk

Tag Produk

Amarga ukurane cilik, gampang nggawa kanthong utawa tas. Botol penyemprot iki ora ana bocor amarga desain lan kualitas sing apik.

Pembuangan output yaiku 0,08ML-0,09ML / T.Kami duwe desain lan volume sing beda kanggo sampeyan pilih, kayata 20ML, 25ML, 30ML, 40ML. Werna produk bisa digawe khusus, uga nyedhiyakake layanan cetak label lan sutra. .

Siji jinis bisa digawe ing botol warna transparan, dadi luwih apik yen sampeyan nuwuhake cairan warna. Iki bisa dadi hadiah sing apik nalika nggawe DIY.

Kaluwihane

  • Gampang Diisi Bentuk Flat Isi Ulang, l Botol Atomizer Kabut Halus. Cocog kanggo Tetep lan Nggawe Segar Semprot Cepet Kanthong sing Disedhiyakake Tangan, Plancongan utawa Purse
  • Botol Semprot Plastik Isi Ulang, Gampang Digunakake Anak -
  • Semprotan, Mist, ing endi wae sampeyan supaya gampang kabut reresik, Gampang nyegerake wangian favorit
  • Gunakake kanggo Penyihir DIY Hazel, kanthi Minyak Penting
  • Nggoleki Apik! Bisa duwe warna, ukuran lan cetakan kanthi cetakan desain lan paket desain sing unik.
  • Botol kasebut nduweni panyegelan sing apik, Ujunge nggawe minyak dadi seragam, luwih gampang dikontrol.
  • Kita pabrik OEM kanggo nggawe produk, warna sprayer, cetakan, logo lan paket kasebut bisa digawe khusus kanggo memenuhi persyaratan detail sampeyan.
  • Wektu Utama kita cendhak lan dikirim tepat waktu, All Star Plast (P.Pioneer) fokus ing layanan lan kualitas, amarga kita golek kerjasama jangka panjang karo kabeh pelanggan.
perfume sprayer
pocket card perfume sprayer

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane