Warta Industri

  • Case Study of The Trigger Sprayer 

    Sinau Kasus Trigger Sprayer 

    Kesempatan kanggo ngresiki konsumen. Ora ana sistem pangiriman produk sing ngowahi ritual reresik kluwarga kaya pemicu sprayer. Puluhan taun kepungkur, owah-owahan gaya urip katon anyar lan ora sithik wektu kanggo ngresiki, lan ngresiki luwih murah ing tangga prioritas. Pemicu sp ...
    Waca liyane
  • The Larg est and Leading Beauty Industry Trade Fair

    Pameran perdagangan industri kecantikan paling utama

    China International Beauty Expo ndadekake adrenalin dadi produk kecantikan lan kosmetik. Produk kaya produk perawatan kulit, kosmetik, rambut, produk kesehatan lan kuku alami, peralatan lan alat kanggo salon kecantikan, produk perawatan harian lan sanitasi, aksesoris, minyak wangi, essen ...
    Waca liyane