Pameran perdagangan industri kecantikan paling utama

China International Beauty Expo ndadekake adrenalin dadi produk kecantikan lan kosmetik. Produk kaya produk perawatan kulit, kosmetik, rambut, produk kesehatan lan kuku alami, peralatan lan alat kanggo salon kecantikan, produk perawatan harian lan sanitasi, aksesoris, minyak wangi, esensi, rasa, bahan kemasan, lan peralatan ditampilake lan dilebokake ing mega iki nuduhake Kanggo nggedhekake budaya pameran kaendahan lan dibabarake ing pasar internasional, acara iki digawe karo pidato konferensi lan intine kanggo narik kawigaten lan ndhidhik para pamiarsa. Industri kecantikan mesthi dadi industri utama lan trendi ing industri kasebut, lan dadi topik sing penting banget kanggo urip para warga. Minangka perusahaan sing bergerak ing industri produk kimia lan produk kecantikan saben dina suwene 10 taun ALL STAR PLAST (P.Pioneer) mesthi njaga reputasi sing apik kanggo kualitas, integritas, mode, lan raket karo masarakat, lan dadi reputasi apik ing industri. Kita duwe kauntungan yaiku duwe pabrik cetakan gedhe sing duwe sejarah meh 20 taun, kita bisa ndhukung pangembangan produk kanthi cepet lan akeh kanthi pengalaman sing apik. Kabeh produk kita nglumpukake kanthi otomatis mesin, saengga kualitase tetep amarga kabeh produk QC sing dicenthang dening mesin lan wektu produksi wis tepat wektu.

ALL STAR PLAST (P.Pioneer) bakal nggawa kabeh produk seri, kayata Fine Mist Sprayer, Trigger Sprayer, sprayer Card, pump lotion, foam sprayer, lan botol liyane. Kajaba produk normal kasebut, kita uga duwe seri produk anyar botol sprayer terus-terusan sing digunakake kanthi akeh ing kaendahan rambut, yen sampeyan pengin ngrembug kanthi informasi sing luwih rinci, kita ngarep-arep bisa ndeleng ing Pameran iki ing Guangzhou, China ing 10-12 Maret 2021. Yen sampeyan butuh pitulung kanggo pitulung ing GZ, aja uga ragu-ragu kanggo kontak karo kita.


Wektu kiriman: Apr-15-2021