Desainer lan Pabrik Pembersih Botol Plastik Tangan Sanitizer ing COVID-19

Wabah COVID-19 ing saindenging jagad iki nyebabake sanitizer tangan lan disinfektan liyane dadi luwih penting tinimbang sadurunge. Yen panjaluk produk kasebut saya mundhak, mula saya butuh kemasan sing luwih apik kanggo ngemot.

ALL STAR PLAST (P.Pioneer), kita dadi botol lengkap lan pompa sprayer, pemasok topi kanggo pelanggan ing saindenging jagad. Kita ngirimake pump sprayer sing cocog digunakake karo macem-macem produk botol, kalebu sanitizer tangan. Saiki, luwih saka saiki, kita duwe komitmen kanggo makarya karo pabrikan supaya panjaluk produk sing bisa nylametake bisa rampung.

Botol pembersih tangan nampilake tutup lan tutup sing beda-beda gumantung saka desain botol lan cara dispensasi sing dituju. Sing biasane digunakake kalebu: Sprayer Mist Baik, sprayer nozel Panjang, pompa gel Lotion, sprayer pemicu, tutup flip-top, lsp.

Tanggepan ALL STAR PLAST (P.Pioneer) menyang COVID-19

Perusahaan kita wis nglayani industri kimia industri lan kluwarga suwene wis pirang-pirang taun, kalebu kanthi nyebarake kemasan plastik kanggo sanitizer tangan lan produk disinfektan liyane. Kita ngerteni penting banget manawa produsen kemasan nggawe produk kasebut kasedhiya kanggo masarakat umum. Ing wektu kritis, kayata, kita ngerti carane saben perusahaan kudu ngupayakake nindakake tugas kasebut.

Kita bubar kerja sama karo tim ing Central Standard Craft Distillery. Minangka reaksi paningkatan kasus COVID-19 lan nyuda pembersih tangan lan pasokan disinfektan liyane, penyulingan kasebut wis ngowahi operasi produksi kanggo ngasilake semprotan disinfektan gratis kanggo klompok berisiko tinggi, kayata warga omah asuhan lan responden pertama. Minangka panyedhiya botol kanggo perusahaan iki, kita menehi botol pembersih kanggo ndhukung prekara iki.

Nalika pandemi COVID-19 terus, kita bakal nggoleki kesempatan tambahan kanggo mbantu nggawe prabédan minangka perusahaan kemasan. Kangge, kita bakal terus nyedhiyakake sprayer, pompa, tutup plastik kanggo pembersih tangan lan disinfektan liyane kanggo ngatasi kebutuhan.

Kanggo informasi tambahan babagan solusi kemasan, hubungi kami.


Wektu kiriman: Apr-15-2021