sprayer kabut

Katrangan singkat:

Penyemprot kabut kanthi plastik transparan sing jelas kanggo tutup (PP) Plastik polipropilena minangka pilihan sing populer nalika nyedhiyakake kabeh pasokan pembersih alam, produk kecantikan, fasilitas hotel, lan liya-liyane., Sing duwe 3 jinis pilihan penutupan, penutupan lancar, penutupan ribbed lan tutup aluminium .Sawijining driji mbuwang saben penutupan sprayer remet. Akeh pilihan warna lan ukuran, nggawe sprayer iki dadi pilihan sing apik kanggo akeh kontainer, 18/410, 18/415, 20/410, 20/415, 22/415, 24 / 410,24 / 415,28 / 410. Topi styrene sing jelas dikatutake karo saben spray spray. Tudung plastik sing tahan lama iki cocog banget karo sirah sprayer kanggo nyegah dispensasi sing ora disengaja


Detail Produk

Tag Produk

Penyemprot kabut sing apik kanggo aplikasi dispensasi bisa ngganti ukuran gulu, dosis pompa, dawa tabung lan pompa pencocokan warna supaya bisa digarap produk sampeyan. Penyemprot kabut bisa digunakake kanthi pirang-pirang aplikasi, kalebu semprotan antibakteri, atusan produk pembersih, lotion suntan utawa krim rambut lan awak.

Rincian Produk

Jeneng Produk Semprotan Kabut sing Apik
Nomer Model AS301
Ukuran Penutupan 18 / 410.20 / 410.20 / 415.24 / 410.24 / 415.28 / 410
Pilihan Kerah Gamelan, Ribbed, UV, Aluminium
Werna Disesuaikan
Tarif Discharge 0,12 ± 0,02 ML / T
Disesuaikan Ditampa
MOQ 10000 pcs
Pelabuhan Pengiriman NINGBO / SHANGHAI, CHINA

Layanan Kita

komitmen produk
Nggarap layanan lan rega sing apik, kita njamin kualitas super sing bisa nggawe kita akeh pelanggan sing tetep lan grapyak. Kita percaya "Menang-Menang"prinsip karo pelanggan kabeh ndonya duwe masa depan sing cerah!
Pre-sale kanggo produk
• Kita nyedhiyakake layanan presales kanthi macem-macem cara, contone, ndandani desain lan nggawe cetakan produk anyar miturut kabutuhan pelanggan, nyedhiyakake Pencetakan Logo miturut sarat klien, lsp.
• Kirim conto menyang klien kanggo konfirmasi.
Didol kanggo produk
• Desain rinci lan proses teknologi produk
• Desain, manufaktur lan pengiriman ON-TIME
• Makarya & Ngasilake kemajuan
Layanan sawise didol
• Kita bakal komunikasi karo pelanggan ing wektu sing tepat. kita bisa nawakake pitulung online yen orackarangan.
• Kita bisa menehi dhukungan teknis gratis yen pelanggan butuh desain anyar, utawa ngembangake produk anyar.

fine mist sprayer
fine mist spray aluminum


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane