pemicu mini 2

Katrangan singkat:

Penyemprot Pligger Plastik kasedhiya ing macem-macem desain, gaya lan pilihan warna Gumantung saka garis produk sampeyan bisa uga menehi penawaran klasik, modern, teknis utawa uga futuristik. All Star Plast (P.Pioneer) uga bisa nggayuh panjaluk sampeyan, uga kasedhiya desain apik banget. Uga ana variasi pompa pemicu sing diarani pompa pemicu mini. Pemicu mini uga bisa digunakake kanggo macem-macem solusi produk cairan. Kita duwe 24/410 lan 28/410 kanthi penutupan halus lan ribbed supaya pas karo botol sampeyan.Ing kana yaiku 4 macem-macem jinis desain sing bisa dipilih kanthi warna sing disesuaikan lan dawa tabung, kita bisa memenuhi syarat sing luwih rinci amarga kita pabrik OEM. Kabeh produk sprayer pemicu mini kita gabung karo kebakmesin otomatis kanggo njamin kualitas produk.


Detail Produk

Tag Produk

Seri iki kunci kiwa-tengen dispenser pump lotion, Tarif debit 1,80 + -0,20ML / T, digunakake kanggo sampo, lotion awak, perawatan rambut, cairan cuci piring, cuci kamar lan sapanunggalane perlu 3 nganti 5 kaping kanggo stroke pertama nganti wiwitan.

Kita desain nggunakake mata air njaba, bening lan sanitary amarga ora ndemek cairan kasebut.

Ana 3 gaya kanggo iki pompa dispensing, penutupan lancar, penutupan ribbed lan aluminium nutup.

Iki dispenser pump lotion duwe sistem kunci sekrup, lan pilih akeh aktuator. Dawane tabung bisa digawe miturut dhuwur botol. Werna produk uga bisa digawe kaya panjaluk sampeyan.

Jumlah pesanan mini kita yaiku 10.000 pcs, nanging kita uga bakal nampa manawa sampeyan pengin nggawe perintah pangujian kanggo ngerti kualitas lan layanan sampeyan.

Detail Produk

Jeneng Pompa Dispenser Lotion Cair Plastik
Model AS202
Materi PP, Musim semi tahan karat
Ukurane 24/410 24/415 28/410
Output 1,8 + -2,0ML / T
Werna Kasedhiya warna khusus, lapisan UV lan nutup aluminium
Pengepakan 1000 pcs / 63 * 44 * 35.5cm
NW / GW 13KG
MOQ 10000 pcs
Lamaran Reresik ngumbah, perawatan pribadi, biomedisin, kemasan kosmetik, industri kimia
Fitur (1) Desain sing apik, cegah kebocoran cair
(2) Kanthi stainless steel 304 H
(3) Volume semprotan seragam, kanthi efek sing apik
(4) Gampang digunakake, ekonomi lan awet, panyegelan sing apik

Our Advantage

1. Desain asli sing paling apik cocog karo macem-macem panjaluk sampeyan.

2. Pola lan gaya sing unik nyedhiyakake individualitas sing cukup.

3. Sistem kontrol manufaktur sing ketat njamin kualitas produk.

4. Minangka pabrikan, kita bisa menehi rega paling kompetitif lan layanan sing apik.

5.40 peralatan produksi, luwih saka 10 lini produksi, wektu timbal produksi singkat.

6. Saben produk dipriksa nganggo mesin uga mriksa kualitas sing ketat dening buruh sadurunge dikirim.

7.kami duwe pabrik cetakan kanthi pengalaman luwih saka 15 taun, saengga kita bisa nggawe cetakan anyar kanthi desain anyar sing beda kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan.

mini trigger
mini trigger a

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •