pemicu mini 1

Katrangan singkat:

Mini Trigger Sprayer duwe ukuran 24/410 lan 28/410 gulu kanthi penutupan Rapi utawa Ribbed. Iki dirancang kanggo nyedhiyakake cairan volume sing wis diukur.


Detail Produk

Tag Produk

Digunakake kanggo produk kosmetik lan industri kaya, semprotan rambut, awak lan tanning, pupuk lan tanduran. Nosel sing bisa disetel nduweni output 0,55 nganti 0,65ML / T. Penutupan semprotan Mini Trigger kita kasedhiya kanthi macem-macem warna sing ngidini sampeyan produk kode warna supaya gampang dingerteni nalika ngisi botol kanthi solusi diencerke, lan nalika disimpen. Suwene tabung bisa ngethok supaya cocog karo botol sampeyan.

Iki minangka panyemprot pemicu sing sampurna kanggo kemasan lan pengiriman amarga menehi kunci sisih supaya ora bisa ngeculake. Kaya biasane, disaranake nyoba banget produk sampeyan karo sprayer pemicu.
Penyemprot pemicu mini nampilake gulu 24 / 410,28 / 410 lan macem-macem dawa tabung celup kanggo dipasangake karo macem-macem botol plastik. Penyemprot pemicu mini iki mbuwang 0,25 cc produk saben semprotan. Tombol ngunci ing gulu sprayer ngidini transportasi lan nyimpen tanpa ngeculake. Kanggo fleksibilitas tambahan, mesin katup dirancang kanggo nyedhiyakake produk viskositas sing luwih kenthel, kayata gel lan serum, mbantu nggawe produk lengkap produk perawatan rambut kohesif lan produksi reresik liyane, lsp.

 

Rincian Produk

   
Jeneng Produk Mini Trigger Sprayer
Nomer Model AS106
Ukuran Penutupan 24/410; 28/410
Pilihan Kerah Gamelan, Ribbed
Werna Disesuaikan
Tarif Discharge 0,25 + -0,05 ML / T
Panjaluk Khusus Ditampa
MOQ 10000 pcs
Ukuran Paket Ukuran Karton: 57 * 32 * 37.5cm; GW: 10KG; NW: 9,3KG; 500Pcs / Karton
Pelabuhan Pengiriman NINGBO / SHANGHAI, CHINA

 

Napa Gunakake Sprayer Pump Trigger?

Penyemprot pemicu digawe saka cekelan pompa plastik sing bisa dipasang ing botol plastik sing beda-beda. Dheweke duwe macem-macem kaluwihan kanggo konsumen.

1. Gampang digunakake

2. Aman bocah

3. Murah

4. Bisa digunakake maneh

5. Daur ulang

6. Desain gedhe

7. Pilihan warna sing cocog karo merek sampeyan.

mini-trigger-sprayer
color-custom-made-trigger

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •