Dispenser lotre nozel dawa

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Penyemprot cair dispenser nozel sing dawa kanggo disinfektan alkohol
Model AS205
Materi PP kanthi musim semi
Ukurane 24/410 28/410
Tarif Discharge 1,70 ± 0,20ML / T
Werna Custom Made
OEM / ODM YES
Conto Sampel gratis
Pelabuhan Pengiriman FOB NINGBO / SHANGHAI, CHINA
Papan asal Zhejiang, China
MOQ 3000 pcs
Wektu Utama 5-10 dina sawise entuk setoran
Sertifikasi Kualitas ISO9001, ISO14001etc.

1. Maneka Pilihan:

Pompa / sprayer nozel dawa sing kita produksi iki nduweni macem-macem warna lan ukuran. Sampeyan bisa milih pompa lotion utawa kepala jinis sprayer. Werna produk bisa disesuaikan karo panjaluk sampeyan. Tutup duwe 24/410 lan 28/410 rong ukuran kanggo botol sampeyan.

2. Aplikasi:
Pompa losyen cocok banget kanggo bahan kenthel, kayata lotion, sabun cair lan sampo uga produk farmasi, kosmetik lan produk kesehatan lan kecantikan liyane.

3. Kualitas apik:
Pompa lotion kita dipandu lan dipantau miturut ISO9001. Bahan baku perlindungan lingkungan transparan sing dhuwur, awet, alus lan kabinet.

4. Layanan sing apik:
Kita duwe klompok tim sing apik kanggo nyedhiyakake layanan paling apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kami. Kita bakal ngatasi wektu.

5. Pasokan:
Kita duwe pabrik dhewe, saengga bisa nyedhiyakake produk dhewe. Lan kita nampa OEM lan ODM.

long nozzle spray
long nozzle plastic pump

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane