ngunci pompa lotion

Katrangan singkat:

Seri iki dikunci dispenser pump lotion, Tarif debit 1,80 + -0,20ML / T, digunakake kanggo sampo, lotion awak, perawatan rambut, cairan cuci piring, cuci kamar lan sapanunggalane perlu 3 nganti 5 kaping kanggo stroke pertama nganti wiwitan.


Detail Produk

Tag Produk

Akeh penutupan kasedhiya kanggo nyocogake botol prabédan (24/410, 24/415, 28/410, 28/415). Werna pilihan sampeyan kalebu karya seni sing alus, bergaris, kayata dilapisi listrik, krom aluminium, cetakan sutra lan foil emas uga kasedhiya.

Ana 3 gaya kanggo iki pompa dispensing, penutupan lancar, penutupan ribbed lan aluminium nutup. Uga bisa ngasilake pompa busa kanthi macem-macem warna

Iki dispenser pump lotion duwe sistem kunci sekrup, lan pilih aktuator akeh.

Jumlah pesanan mini kita yaiku 10.000 pcs, nanging kita uga bakal nampa manawa sampeyan pengin nggawe perintah pangujian kanggo ngerti kualitas lan layanan sampeyan.

Our Advantage

1. Desain asli sing paling apik cocog karo macem-macem panjaluk sampeyan.
2. Pola lan gaya sing unik nyedhiyakake individualitas sing cukup.
3. Sistem kontrol manufaktur sing ketat njamin kualitas produk.

4. Minangka pabrikan, kita bisa menehi rega paling kompetitif lan layanan sing apik.

5.40 peralatan produksi,luwih saka 10 lini produksi, wektu timbal produksi sing cendhak.
6. Saben produk dipriksa nganggo mesin uga mriksa kualitas sing ketat dening buruh sadurunge dikirim.

7.kami duwe pabrik cetakan kanthi pengalaman luwih saka 15 taun, saengga kita bisa nggawe cetakan anyar kanthi desain anyar sing beda kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan.

Ing tuku pompa lotion, sampeyan kudu njupuk bahan, ukuran gulu, dawa tabung, dosis pompa, warna, sing lagi dipikirake. Yen sampeyan kepengin ngerti luwih lengkap babagan lini produk ALL STAR PLAST (P.PIONEER), wenehana kontak karo kita.

lotion-pump-maker
lock-up-lotion-pump


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •