pompa busa

Katrangan singkat:

Ing pompa busa, utawa remet foamer lan piranti dispensing minangka cara no-aerosol kanggo mbuwang bahan cair. Pompa busa ngasilake cairan ing bentuk busa lan dioperasikake kanthi meres. Bagéan pompa busa, umume digawe saka Polypropylene (PP), kanthi spring stainless steel.


Detail Produk

Tag Produk

Foam digawe ing ruangan sing umpluk. Konstituen cair dicampur ing ruangan sing umpluk lan iki dibuwang liwat bolong nilon. Ukuran finish gulu pompa busa luwih gedhe tinimbang ukuran finish gulu jinis pompa liyane, kanggo nampung ruang foamer. Pompa umpluk ukuran gulu yaiku 28,30,38,40 lan 42mm. Output yaiku 1.4cc + -0.2cc (kanthi gulu 30,40,42), lan 0,3 + -0.05cc (kanthi gulu 28), tabung pompa bisa digawe khusus miturut dawa botol sampeyan.

ALL STAR PLAST (P.Pioneer) bisa ngasilake pompa busa kanthi macem-macem warna, kabeh bisa uga ora bisa kabur utawa tembus. Werna standar pompa sing biasane diprodhuksi yaiku putih utawa alami.

Jinis paling umum sing digunakake ing industri kosmetik yaiku foamer genggem, pompa foamer sing diaktifake dening siji utawa luwih driji sing mbedakake produk menyang driji tangan liyane. Botol HDPE utawa PET bunder biasane cocog kanggo iki. Jumlah pesanan mini kita yaiku 10.000 pcs, nanging kita uga bakal nampa manawa sampeyan pengin nggawe perintah pangujian kanggo ngerti kualitas lan layanan sampeyan.

Pompa busa umume digunakake kanggo nyebarke produk kosmetik lan bahan kimia rumah tangga, kayata ngresiki busa mousse, cairan cuci tangan, pembersih wajah pembersih tangan, mencukur krim rambut mousse, busa perlindungan srengenge, remover titik, produk bayi, lan liya-liyane.

Kauntungan

  • Gawe busa bebas propelan kanthi gerakan pompa sing sederhana
  • Gampang diuripake
  • Cocog kanggo aplikasi counter-top
  • Sembarang warna tartamtu kasedhiya miturut panjaluk
  • Dekorasi standar: Saringan sutra, stamping panas
  • Tahan banyu
form-pump-supplier
foaming-pump

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •