botol semprotan terus-terusan

Katrangan singkat:

Botol Semprotan Mist Terus-terusan minangka gabungan kualitas aerosol-spray lan sprayer pemicu tanpa tekanan - kabeh digabungake ing sak paket elegan. Fungsi pemicu sing lancar gampang dipompa lan bisa digunakake ing sudhut apa wae, kalebu regane mudhun

Ergonomis sing unggul ndadekake seneng digunakake, lan kinerja semprotan pancen luar biasa.

Kita bisa nggawe khusus Botol Semprotan Kabut Terus-terusan miturut panjaluk detail sampeyan, kayata warna, nggawe lukisan unik ing botol, utawa paket.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Botol Semprotan Kabut Terus-terusan
Materi Botol PET lan sprayer pemicu PP
Volume 200ml / 300ml / 450ml / 500ml utawa digawe khusus
Tingkat pembuangan 1.0 * 1.2ml / Wektu
MOQ biasane ing stok 1000 pcs; nggawe nyithak (> 5000 pcs); warna khusus (5000 pcs,
Suwene suwene 1,2 detik saben kompresi utawa malah luwih suwene 5 detik yen luwih dawa dipencet.
Lamaran Salon Rambut Tukang Cukur Rambut Stylist

NGgunakke kanthi wiyar:Cocog kanggo rambut anyar sing kenthel utawa kriting, gaya bocah lan rambut bocah, tanduran sing alus, resep kecantikan & reresik DIY, nyetel dandanan lan kulit sing seger nalika panas, campuran minyak esensial, detail mobil, reresik kaca, lukisan cat banyu lan quilting lan luwih akeh.

GAMPANG NGgunakake DESAIN BUKTI LEAK: Botol semprotan terus-terusan ngidini nyemprotake 360 ​​° kanggo wilayah sing angel digayuh. Sampeyan bisa nggunakake malah miring lan regan, tanpa bocor, nyumbat lan mambu. Botol semprotan kabut nyedhiyakake evakuasi banyu 99% supaya sampeyan bisa nggunakake cairan pungkasan.

Nyuda lemes Tangan - Botol semprotan kabut sing apik ngetokake dhadha sing dawa lan awet kanthi mung remet, sprayer ergonomis lan gagang sing gampang dikepengini nyuda lemes tangan.

LAYANAN KEPUASAN 100%: Kita nyedhiyakake botol semprotan rambut sing paling apik, yen ana sebab apa wae, sampeyan ora wareg, pls aja bebas wari, kita bakal ngupayakake supaya bisa kepenak.

Continuous Mist Spray Bottle
Continuous Mist Spray Bottle for hair


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane