tutup

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tutup Plastik Plastik Tanpa Plastik PP

Topi disk PP Gamelan nampilake disk ndhuwur sing ora digeser nganggo orifice kanggo mbuwang produk kanthi gampang. Cocog kanggo produk kesehatan lan kecantikan kayata sampo, kondisioner, utawa lotion utawa produk liyane sing ana ing botol rem. Penutupan bisa duwe lukisan aluminium kaya panjaluk sampeyan. Ukuran 20 / 410,24 / 410,24 / 415,28 / 410 lan 28/415

Topi Flip Plastik PP

Tutup ndhuwur iku apik kanggo penak. Dheweke mbantu ngreksa konten, njaga kontaminan kaya kelembapan lan bledug, lan nyegah tumpahan nalika mbuwang. Kabeh bahan sing digunakake yaiku PP (polypropylene) sing bisa didaur ulang

, kanggo ngemas macem-macem produk kayata bumbu, produk perawatan pribadi, lan produk reresik. Kita duwe ukuran 20 / 410,24 / 410, 28/410.

Ukuran paket yaiku 1000 pcs / karton, ukuran karton: 60X38X40CM

flip top cap
flip top cap factory

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane