Kabeh plastik

Katrangan singkat:

Pola semprotan bisa uga penting kanggo sawetara produk cair. Sampeyan bisa uga pengin solusi nyebar, nyebar, mist utawa umpluk sing nyebar. Jinis cair sing digunakake minangka faktor sing paling penting ing kene. Perbandingan sing apik yaiku minyak goreng utawa produk pembersih busa. Pemicu semprotan pemicu iki nduwe mekanisme gampang digunakake sing asring ditemokake ing pembersih rumah tangga komersial. Nduwe nozel sing dikunci kanggo bocah. Tabung bisa dipotong nganggo gunting utawa ditekuk ing botol yen diperlokake.


Detail Produk

Tag Produk

Tjinis pemicu nggunakake spring plastik tanpa komponen baja, dadi aman kanggo cairan kimia sing karat. Output semprotan luwih kuat tinimbang jinis spray pemicu normal.Kanthi siji tutup lengkap utawa pindho kalebu jinis tutup sing bisa dipilih.

Kauntungan saka sprayer pemicu kita

  • Panyemprot pemicu output kabeh-plastik ing profil medium sing kompak
  • Kompatibilitas kimia dhuwur
  • Resin lan bobot luwih entheng dibandhingake karo produk lan pesaing sing padha
  • Gampang dipasang ing dhuwur rak winates
  • Noz sing bisa disetel (semprotan, busa, kukus)
  • Desain sing luwih apik ngasilake luwih akeh produk saben spray, kalebu area sing luwih gedhe tinimbang kemasan sing padha
Rincian Produk
Barang: Sprayer Pemicu Plastik kabeh-plastik MOQ: 5.000 pcs
Model Nu Seri AS102 Materi: PP
Papan Asal: Ningbo, China Pengepakan: 500 pcs saben karton, 39 * 43 * 24 (cm)
Tarif Discharge: 1,3 ml / T Bayaran: L / C, T / T
Werna: Bisa disesuaikan Kemampuan Pasokan: 1.000.000 saben wulan
Gulu Size: 28/400, 28/410
Pilihan Nozel Semprotan / Aliran / Mati, Busa

Nggunakake botol semprotan kanthi nozel pemicu genggeman sing nyenengake mbantu nyuda lemes tangan sing disedhiyakake karo pam manual. Penyemprot pemicu berbusa PP kanthi genggaman nyaman cocog kanggo macem-macem disinfektan, pembersih umbi, lan sanitizer. Penyemprot output dhuwur kasedhiya kanthi pemicu remet sing gampang, lan sawetara ngidini nggunakake regane nyemprot nganti 360 derajat. Sanggup bisa manuver botol 360 derajat nyuda kaku sing gegandhengan karo nyepetake botol nganti suwe ing posisi siji, utawa ing posisi sing ora apik. Kajaba iku, masangake topi pemicu sing entheng nganggo botol plastik bisa nggawe produk luwih gampang digawa konsumen.

28 410 trigger sprayer
coclorful trigger sprayer


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •