Babagan Kita

Profil Perusahaan

Didirikan ing 2015, Plast Pioneer Packaging minangka pemasok mandhiri kanggo kemasan Perawatan Rumah Tangga & Pribadi - pemicu sprayer, pompa dispensing, sprayer mist mist, sprayer kertu, tutup penutupan. Produk kami ngekspor lan adol kanthi apik kanggo klien ing saindenging jagad kayata Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah lan Eropa lan Amerika .kami nggadhahi sesambetan ingkang sae kaliyan para pelanggan. Kita duwe 30 mesin injeksi lan 10 baris otomatis nglumpukake garis saka 50 karyawan.

Sadurunge nggawe kemasan P.Pionner, kita mbukak pabrik pabrik cetakan luwih saka 15 taun. All Star plast minangka produsen cetakan profesional sing dununge ing Taizhou, China (www.allstarmould.com). Kabeh cetakan produk digawe dhewe.

rq

Kanthi pitulung lan dhukungan saka kabeh pimpinan, kita kompeten lan yakin manawa bisa menehi kontribusi kanggo pangembangan perusahaan sampeyan.

Paling ora, nanging paling ora, kita komitmen kanggo dadi mitra bisnis sampeyan luwih saka siji supplier. Kajaba iku, kita bisa nindakake luwih akeh, kayata perkakas lan cetakan khusus, pencocokan warna lan sampling, ngembangake botol lan liya-liyane. Yen sampeyan duwe pitakon babagan kemasan, hubungi kita kapan wae.

P.PIONEER

4

Tim

Kabeh Star Plast (P.Pioneer) nduweni budaya Perusahaan sing apik, kita duwe 3 tim penjualan, siji tim teknologi, siji tim layanan sawise-adol kanggo memenuhi kabeh panjaluk para pelanggan. Saben taun buruh kita duwe 2-3 kaping kanggo latihan condong ing njaba. Saben tim ana ing kerjasama lan persaingan sing apik, kita bakal pindhah menyang masa depan sing cerah.

1

Tes

Kita duwe tim profesional R&D sing berpengalaman ing produk penyemprot pemicu, kalebu: desain produk, desain konstruksi- -aplikasi paten- - -prototipe - nggawe sertifikat anyar- -aplikasi kanggo produksi produk- -Pass. Sugeng kontak karo kita kanggo informasi luwih lengkap.

2

Gudang

Kita duwe luwih saka 2000 meter persegi gudang, akeh produk sing wis siyap, sing bisa memenuhi permintaan wektu cendhak pelanggan.

3

Pameran

Ora mung kanggo nuduhake perusahaan lan ketemu karo pelanggan, kita uga melu pameran kanggo entuk informasi pasar paling anyar lan teknologi industri utama.