2 tutup pemicu sprayer

Katrangan singkat:

Jinis tutup sprayer pemicu duwe rong bagean sing kapisah, saengga bisa luwih akeh pilihan kanggo para pelanggan kanthi warna sing beda-beda. Sprayer uga luwih kuat tinimbang sprayer pemicu normal (seri AS 101 kita), output 1,3 + -0,2ML / T kanthi kualitas sing luwih apik .

Tjinise duwe desain loro sing beda, sing siji digawe kabeh bahan plastik nganggo spring plastik, ora ana gunane spring baja, sing liyane pemicu normal karo spring stainless steel.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur lan Wuku

  • Pola semprotan lan busa sing unggul saka Teknologi Valve Pra-Kompresi
  • Berkelanjutan:
  • Produk sing ramah lingkungan kanthi kabeh konstruksi plastik
  • Didaur ulang nganggo Plastik Polyolefin 100%
  • 30% komponen luwih sithik tinimbang sprayer tradisional
  • Ergonomis sing luwih apik kanthi Valve-Closed Bias - yen wis primed, mesthi luwih dhisik
  • Fitur Spray Upside Down Opsional nyedhiyakake operasi 360o tanpa bakal ilang

Aplikasi Sprayer Pemicu

  1. Sanatisers
  2. Pembersih oven
  3. Pembersih bahan pelapis
  4. Solusi reresik roda paduan
  5. Aplikasi lilin mobil
  6. Minyak goreng. Pemulih logam.
  7. Toilet kamar mandhi lan umbah-umbah, Pembersih wajah
  8. Pembersih Toilet Pembersih lantai Pembersih jendela
  9. Minyak pijet, Pembersih shower
  10. Gel relief pain
  11. Gel rambut lan alat penyemprot
  12. Produk kebon - Perlindhungan mawar
  13. Nambani reregetan
  14. Pembersih permukaan - granit utawa marmer
  15. Penambah permukaan kayu
  16. Penyegar udara
  17. Limescale mbusak lan cemlorot
  18. Solusi ndandani cat
  19. Lotion Suntan
  20. Pelembab

FAQ

1. Apa kita bisa entuk conto gratis?

Ya, sampel kami gratis nanging biaya nyata ditrapake ing akun pembeli, yen sampeyan wis dikonfirmasi lan pesen, kita bakal bali menyang sampeyan.

2. Kepiye cara pengiriman sampeyan?

Kita bakal mbantu milih cara pengiriman paling apik miturut syarat detail.

3. Kepiye produk sampeyan?

We are profesional Pabrik lan desainer. Bahan-bahan lingkungan.

4. Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas?

Kita bakal nggawe conto sadurunge produksi massal, lan sawise sampel disetujoni, kita bakal miwiti produksi massal. Nindakake inspeksi 100% sajrone produksi; banjur tindakake pengawasan acak sadurunge dikemas; njupuk gambar sawise dikemas kanggo sampeyan.

Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan kita utawa pengin ngerti luwih lengkap babagan pabrik, aja ragu-ragu kontak karo kita.

double caps sprayer
2 cap trigger sprayer

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •