• Cosmetic Packaging

    Kemasan Kosmetik

    Ing produk panggunaan saben dina, akeh paket nggunakake Dispensing Kunci ..
  • Garden Sprayer

    Taman Sprayer

    Yen duwe kembang ing kebon utawa loteng, sampeyan kudu nyemprot.
  • Antibacterial Bottle

    Botol Antibakteri

    Cairan antibakteri bisa nggunakake spray spray mist plastik, ...
  • Hand Sazintizer

    Sazintizer Tangan

    Penyemprot plastik lan pompa digunakake ing botol Sanitizer ..

produk sing ditampilake

Plast Pioneer Packaging minangka pemasok mandhiri kanggo kemasan Perawatan Rumah Tangga & Pribadi - alat penyemprot, pompa dispensing, sprayer mist lan tutup tutup.

  • about-img
  • about-img

Didegake ing 2015, Plast Pioneer Packaging minangka pemasok mandhiri kanggo kemasan Perawatan Rumah Tangga & Pribadi - pemicu sprayer, pompa dispensing, sprayer mist lan tutup tutup. Produk kami ngekspor lan adol kanthi apik kanggo klien ing saindenging jagad kayata Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah lan Eropa lan Amerika .kami wis menjalin hubungan sing apik karo para pelanggan ..